Nem fér be a régi szekrény az új házikóba?

Új lakásba költözésnél gondot jelenthet az előző ingatlanban felhalmozódott bútorok sokasága. Van úgy, hogy megunjuk, van, hogy már idejét múltnak tartjuk, egyszerűen nem illik semmihez, de olyan is előfordul, hogy mérete miatt nem is tudnánk új otthonunkba költöztetni azokat.

Óriási szekrénysorok, komódok vagy monumentális asztalok, ülőgarnitúrák, melyek jó célt szolgáltak egykor, de mára úgy tűnik, nincs már szükségünk rájuk. A használt bútor elszállítás ingyen ezekre a helyzetekre nyújt hathatós és kényelmes megoldást.

Hosszú évek tapasztalatával rendelkező munkatársakkal, megbízható és korrekt szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, szem előtt tartva egyedi igényeiket. A használt bútor elszállítás ingyen, nem mindennapi terhet vesz le a megrendelő válláról. Nem kell sem a cipekedéssel bajlódnia, nem kell a szállításhoz használatos járműt és annak sofőrjét felkutatnia, cégünk minden ezzel kapcsolatos feladatot ellát.

Megunt, még modern bútorok elszállítása igen nagy gondot okozhat. Aki volt már olyan helyzetben, hogy felesleges holmijait hosszú hónapokig, évekig tárolta, tisztában van annak kényelmetlenségeivel és kellemetlenségeivel.

Erre a legjobb megoldás nem is lehetne más, mint a használt bútor elszállítás ingyen szolgáltatása. A megkeresések gyors és rugalmas teljesítése egy csapásra megoldja azt a gondot, melyet az ember saját maga csak hosszas utánajárás, szívességek kérése, vagy a szállítással kapcsolatos súlyos forintok árán tudna megoldani.

Használt bútor elszállítás ingyen! Létező, térítésmentes szolgáltatás! Nincs apró betű!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot!

Ingyen Bútor elszállítás

Asztal, kertibútor ingyenes elszállítása, lomtalanítása
Kanapé, bútorok ingyenes elszállítása, lomtalanítása
Szekrények, bútorok ingyenes elszállítása, lomtalanítása
Ágyak ingyenes elszállítása, lomtalanítása
Sport eszközök ingyenes elszállítása, lomtalanítása
Székek ingyenes elszállítása, lomtalanítása

Miután elolvasta a feltételeket az űrlap segítségével kérjük töltsön ki minden mezőt.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Szolgáltatásaink

Ingyen lomtalanítás
Lomtalanítás
Bútorszállítás
( kizárólag meglévő ügyfeleinknek )
Költöztetés
( kizárólag meglévő ügyfeleinknek)

Kövessen minket!

Facebook ikonTwitter ikon youtube ikon
Képküldés: elszallitas[kukac]gmail.com

Scroll Up