Általános Szerződési Feltételek

Megyünk, pakolunk, elszállítjuk, de…
Szolgáltatási feltételeink ismertetése következik!

Fontosnak tartjuk, hogy megismertessük az alábbiakat Önökkel. A cél az, hogy együttműködésünk zavartalan, munkánk végeztével pedig mindenki elégedett lehessen.

Először is, köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával. Mi mindig is arra törekedtünk, hogy az IBE Csapata minőségi munkát rakjon le az asztalra. Megkeresése után éppen ezért olyan gyorsan válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehet. Mi is tudjuk, milyen idegtépőek tudnak lenni a várakozás hosszú órái. A munkavégzés helyszínére pontosan érkezünk, az elszállítani kívánt bútorát a lakás rongálása nélkül, csendben, és gyorsan levisszük. Önnek csak ki kell nyitnia az ajtót, és mi ingyen, pontosan elvégezzük a ránk bízott feladatot.

Mindezért cserébe a következőt szeretnénk kérni Öntől:

– a honlapunkon található email címünkre pontos adatok megadásával

   képek  mellékelése,

– a megbeszélt időpontban Ön is legyen otthon, ne csak mi legyünk az ajtóban,

– a megbeszélt bútorokat, háztartáson belüli egyéb dolgokat szeretné elvitetni velünk,

– ezek ne legyenek  régi típusúak , koszosak, foltosak, füstösek, ágyi poloskától és atkától hemzsegő tárgyak.

Régi típus: Nem a jelenlegi kornak megfelelő. Kimondottan csak modern, trendi bútorokat veszünk át ingyen.

Azaz max. 5-10-15 éven belüliket.

Más esetben is tudunk segíteni, amennyiben ez a feltétel nem adott. Poloskás bútort még ellenérték fejében sem szállítunk el.

Műszaki cikkek esetén csak működőképes, nem régi, pár éves nem hibás jellemzővel tudjuk szintén ingyenes szolgáltatásunkat biztosítani. Figyelem, csak megkímélt állapotú bútorokat szállítunk el!

Negatív tapasztalatok:

Sajnos, előfordult már, hogy a megrendelő nem a mellékelt fotón szereplő tárgyat szerette volna elvitetni velünk, vagy nem csak azt.

Mi viszont egyrészt nem szeretjük, ha a bolondját járatják velünk, másrészt az autónkon is épp annyi hely van, amennyi. Az ügyfelek 100%-a mindig, minket keres és nem fordítva.

Nem vagyunk kötelesek ingyen szolgáltatni, mert ön csak annyit olvas el, hogy ingyenes bútor elszállítás. Szerződéskötéskor nem csak a címet olvassa el, hanem a tartalmát is, amit a végén vagy alá ír, vagy nem.

Itt is ugyanez a helyzet. Kérem ezek alapján keressen és ne elvárás alapon, mert ön nem hajlandó előzetesen tájékozódni.

A másik kedvencünk, aki ajtónyitás után közli velünk, hogy „Bocsánat, meggondoltam magam, de mégsem szeretném elvitetni”, vagy „Már tegnap odaadtam valaki másnak”, de a legjobb a következő: „Maguk tényleg léteznek? Ez csak egy próba volt!”

Kérjük, tiszteljen meg bennünket azzal, hogy nem rabolja feleslegesen az időnket, és ha a megbízás kapcsán mégis meggondolta magát, előzetesen értesít bennünket telefonon.

Köszönjük, hogy figyelembe veszi a fentieket!

Deák Antal – Ibe csapata.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Szolgáltatásaink

Ingyen lomtalanítás
Lomtalanítás
Bútorszállítás
( kizárólag meglévő ügyfeleinknek )
Költöztetés
( kizárólag meglévő ügyfeleinknek)

Kövessen minket!

Facebook ikonTwitter ikon youtube ikon
Képküldés: elszallitas[kukac]gmail.com

Scroll Up