Bútor adományozás


Na de hogyan érdemes elindulni? Remélem segítségül szolgál ez kis írás -(nem szolgáltatás csak egy kis segédlet, hogyan érdemes adományozni 🙂

Ön most egy ingyenes szolgáltatás aloldalát láthatja-

Mi ez a szolgáltatás? Irány a főoldal

A felújítás vagy költözés során könnyen feleslegessé válhatnak a bútorok. Ezek gyakran még használhatóak, csak nekünk nincs rá tovább szükségünk. Ilyenkor ne dobjuk ki őket, hanem keressünk számukra új otthont.

A bútoradományozásra számos családnak és embernek szüksége van, hiszen sokaknak nincs kényelmes ágya sem, ahol éjszakánként nyugovóra térhetne. Ha az otthonunkban akad feleslegessé vált holmi, akkor ne habozzunk, keressünk számukra egy új otthont. Erre több lehetőségünk is van.

A saját út

A bútorainknak mi magunk is kereshetünk új helyet. Akár megszólíthatjuk az ismerőseinket, akár kiragaszthatunk hirdetést, vagy az interneten is körbekérdezhetünk. Így könnyen rátalálhatunk azokra, akiknek szüksége lehet a feleslegessé vált darabokra.

Közvetítő szervezet

Ma már több szervezet is létezik, amely fogad tárgyi adományokat. Ők a segítségünkre lehetnek abban, hogy a bútorok a megfelelő helyre kerülhessenek tovább értékesítés nélkül , és így nagy terhet vegyenek le a családok válláról. Felkereshetjük a Katolikus Karitász, a Vöröskereszt vagy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyes központjait, de máshova is fordulhatunk az adományunkkal. A Szemem Fénye Alapítvány, a Kézen Fogva Alapítvány, az Angyalvár Alapítvány, valamint az Adományvonal és a Tulsokcucc internetes portálokon szintén segíthetnek megtalálni a rászorulókat.

Ha már tudjuk hova

Ha sikeresen kiderítettük, hogy hol van szükség a feleslegessé vált bútorokra, akkor az elszállításukat is könnyen megoldhatjuk, önkéntes fuvarozókkal .

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

0630/7 12 23 24

vagy

Kérjen segítséget online!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Szolgáltatásaink

Ingyen lomtalanítás
Lomtalanítás
Bútorszállítás
( kizárólag meglévő ügyfeleinknek )
Költöztetés
( kizárólag meglévő ügyfeleinknek)

Kövessen minket!

Facebook ikonTwitter ikon youtube ikon
Képküldés: elszallitas[kukac]gmail.com

Scroll Up